Tarieven en contact

Denk je dat ik de persoon ben die jou in dit traject kan begeleiden neem dan contact op via de mail of het contactformulier onderaan deze pagina.

Hoe nu verder?

Na het ontvangen van jouw verzoek, zal ik telefonisch contact met je opnemen om kennis te maken en te bespreken wat ik voor jou kan betekenen. Dit gesprek is ook bedoeld om te zien of er van beide kanten een klik is. In dit gesprek ben ik eerlijk en transparant en zal je doorverwijzen indien nodig.

Mocht de kennismaking positief voor je zijn dan plannen we een persoonlijk intakegesprek. Zowel aan het kennismakingsgesprek als het intakegesprek zijn geen kosten verbonden.

Bij het intakegesprek nemen we een aantal vragen door. Deze vragen helpen mij om een beeld te krijgen van jouw situatie en helpen jou met een stukje bewustwording, wat een belangrijke stap is naar herstel of verandering. Als je besluit het coachtraject aan te gaan, krijg je een werkboek met opdrachten mee naar huis. We gaan dus niet alleen praten, maar ook praktisch aan de slag!

Prijzen

Een sessie voor particulieren kost € 65,- per 60 minuten, incl. btw.

Ik ben van mening dat het voor iedereen mogelijk zou moeten zijn om te groeien, te leren en te bloeien, ongeacht je financiële situatie.

Dit betekent niet dat hulp kosteloos moet zijn, maar dat we samen een oplossing vinden om coaching en ondersteuning ook voor jou mogelijk te maken. Wanneer voor jou de kosten niet haalbaar zijn, voel je dan niet bezwaard om dit aan te geven. We kijken dan samen naar de mogelijkheden.

Praktische informatie

Afzeggen

Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren worden afgezegd. Gebeurt dit niet dan ben ik genoodzaakt om 50% van het uurtarief in rekening te brengen.

Vergoedingen

Coaching wordt doorgaans niet vergoed door de zorgverzekering. Er zijn wel andere mogelijkheden om jouw coaching traject vergoed te krijgen.

In een aantal cao’s is er een mogelijkheid tot vergoeding opgenomen. Als dit voor jou niet toepassing is, dan kan bij de werkgever een aanvraag worden gedaan om de kosten van het coaching traject vergoed te krijgen vanuit het opleidingsbudget of als preventie ziekteverzuim.  

Ik maak graag een offerte op maat met de in deze situatie geldende tarieven.

Ik heb mijn praktijkruimte naast mijn huis en ontvang jou graag in een sfeervolle en ongedwongen omgeving. 

Voel je welkom!

Contactformulier

Algemene voorwaarden

3 + 2 =

Schots en Scheef coaching_Logo

Bij Schots en Scheef coaching krijg je nieuwe inzichten die ervoor zorgen dat zelfs kleine stappen leiden tot grote vooruitgang in je leven.

Contact

Oudelandsedijk 20
4691 RR  Tholen

06-28596310

KVK-nummer: 66191041

Juridisch

Schots en Scheef coaching_Logo_Favicon

Etische code

Schots en Scheef coaching_Logo_Favicon

Klachtenprocedure