Ik ben Erna Schot

Ik ben getrouwd en woon met mijn man in Tholen. We zijn gezegend met drie prachtige dochters en twee lieve kleinkinderen.

Ik ben geboren en opgegroeid in Amsterdam in een warm gezin waar geloof een centrale rol speelde.  Mijn ouders waren echt een voorbeeld voor mij in leiderschap. Na mijn trouwen ben ik naar Zeeland verhuisd, waar ik nog steeds met veel plezier woon. Vóór de geboorte van mijn kinderen had ik een baan, maar toen ze eenmaal geboren waren, ben ik gestopt met werken.

In deze tijd heb ik me voornamelijk beziggehouden met mijn gezin. Ik heb in die tijd ook verschillende leiderschapsrollen op me genomen, zowel binnen als buiten de kerk. Tot voor kort waren mijn man en ik meer dan 20 jaar actief in het leidersteam van onze kerk.

Bijna 20 jaar geleden ben ik in het onderwijs aan de slag gegaan. Op dit moment werk ik op het vmbo.
Een paar jaar terug ervoer ik intense druk van verschillende kanten. Omdat ik mezelf vaak hoge eisen stelde, werd mij geadviseerd om de taken die ik had tijdelijk neer te leggen om tot rust te komen. Dit was niet makkelijk voor mij. 

Tijdens deze periode heb ik via een coach ontdekt dat ik moeite had om nee te zeggen en de neiging had om anderen tevreden te stellen. Hier heb ik aan gewerkt en handvatten gekregen om hiermee om te gaan.
Na mijn coaching sessies kreeg ik een sterk verlangen om zelf coach te worden en heb ik de Total Balance opleiding gevolgd.

Wat mij onderscheidt

Ik ben christen, werk vanuit een christelijke overtuiging en richt me met jou op de balans tussen lichaam, ziel en geest wat voor iedereen relevant is (holistisch mensbeeld). Dat houdt voor mij in, dat ik geloof dat God de mensen gemaakt heeft; met gaven en talenten. Hij heeft ieder mens even lief; en Hij heeft de mens een eigen verantwoordelijkheid gegeven. Vanuit die gedachte wil ik mensen coachen om te worden wie ze werkelijk zijn. Je bent van harte welkom in mijn praktijk, ook als je niet bekend bent met het christelijk geloof.

Wat typeert mij?

Ik hou niet van koffie, maar wel van een lekker (grote) kop thee op verschillende momenten van de dag.

Ik ben betrokken, gezellig, spontaan, enthousiast, doortastend, betrouwbaar en oprecht. Deze woorden vatten goed samen wie ik ben. Ik ben er goed in om snel tot de kern van zaken te komen.

Als een echte mensenmens vind ik het heerlijk om naast mensen te staan en hen te helpen en eventueel te begeleiden. Ik haal veel voldoening uit mijn werk. In mijn vrije tijd geniet ik van het lezen van een goed boek, wandelen met mijn hond en fietsen door het prachtige polderlandschap.

Een strandwandeling geeft mij ook altijd veel plezier en ruimte in mijn denken. Ik koester diepgaande gesprekken die echt van betekenis zijn.

“Onbegrepen is iets anders dan niet goed”

Matthijn Buwalda

Schots en Scheef coaching_Logo

Bij Schots en Scheef coaching krijg je nieuwe inzichten die ervoor zorgen dat zelfs kleine stappen leiden tot grote vooruitgang in je leven.

Contact

Oudelandsedijk 20
4691 RR  Tholen

06-28596310

KVK-nummer: 66191041

Juridisch

Schots en Scheef coaching_Logo_Favicon

Etische code

Schots en Scheef coaching_Logo_Favicon

Klachtenprocedure